ERZURUM / YAKUTİYE - Sabancı İlkokulu

OKULUMUZA SERA KURULDU

Sabancı İlkokulu bir kez daha öğrencilerini toprakla buluşturdu.

Sabancı İlkokulu 3/A sınıfı öğretmeni Serap Irmak geçen sene okul bahçesini meyve ağaçları ile donatmıştı. Bu sene de okul idaresi ile birlikte okul bahçesine bir sera kurdular. Okul müdürü Fatih Cerrah bir çok kuruluşla iş birliği yaparak sera kurulumunu gerçekleştirdi. Atatürk Üniversitesinden sera malzemesini, Tarım İl Müdürlüğünden sebze fidelerini, Tarımsal Araştırma Enstitüsünden iş ve teknik destek alarak kurulan seraya öğrencilerin önceden sınıflarında yetiştirdikleri sebze fidelerini ekerek hem eğlenceli vakit geçirmelerini hem de bitkinin yaşam döngüsünü yaparak yaşayarak öğrenmelerini sağladılar. Okul Müdürü Fatih Cerrah bu örnek uygulama için 3/A sınıfı öğretmeni ve öğrencilerine, destek veren tüm kuruluşlara teşekkürlerini iletti.

31-05-2023

Yayın: 31.05.2023 - Güncelleme: 31.05.2023 18:14 - Görüntülenme: 157