ERZURUM / YAKUTİYE - Sabancı İlkokulu

Sabancı İlkokulu

Adres
ÜNİVERSİTE MAH. PROF. DR. İBRAHİM KARACA SK. SABANCI ILKOKULU BLOK NO 5/5 YAKUTİYE / ERZURUM
Vizyon
Türk Milli Egitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri dogrultusunda; ögrenme için her türlü firsatin saglandigi bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği eğitim kurumu olmak.
Misyon
En değerli kaynağımızın insan olduğu düşüncesinden hareketle, en verimli yatırımın insanı eğitmek olduğu bilinciyle öğrencilerimizi, 21.yüzyılın çagdaş yaklaşımlarına uygun, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen, bilgiyi en değerli hazine olarak bilen ve kullanan, milletini ve ailesini seven, kendisiyle barışık, farklılıkları hoşgörü mozaiğinde çeşitlilik olarak kabul eden, üretken bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
İl genelinde düzenlenen Bilgi Kültür Yarışmasında 2 yıl üst üste birincilik. SBS sınavında devlet okulları arasında birincilik. Satrançta il genelinde birincilik
Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Özel servis.