ERZURUM / YAKUTİYE - Sabancı İlkokulu

Mrt

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ.

Mrt

MEHMET AKİF ERSOY'U VE TÜM ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE VE MİNNETEL ANIYORUZ. RUHLARI ŞAD OLSUN.

Şbt

Sayın Milli Eğitim Bakanımıza okulumuzu ziyaretlerinden ve güzel sohbetlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI OKULUMUZDA COŞKU İLE KUTLANDI.

OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası okulumuz 1. sınıf öğrencilerinin hazırladığı program ile kutlandı.

Eyl

SERAMIZIN HASAT ŞENLİĞİNİ YAPTIK

Okulumuz 4/A sınıfı öğretmeni Serap Irmak'ın düzenlemiş olduğu ''Meyvem Sebzem Bahçemden'' adlı proje kapsamında okul bahçesinde kurduğumuz serada yetiştirilen ürünler için hasat şenliği düzenledik. Programa katılarak çocuklarımızın sevinçlerine ortak olan Erzurum İl Milli Eğitim müdür yardımcılarımız Sayın Mücahit Korkut'a, Sayın Halil Karapınar'a, Sayın İsmail Yeşilyurt'a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cihan Kıvanç'a, Atatürk Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Sayın Mevlüt Yıldız'a, Tarım İl Müdür Yardımcısı Sayın Erhan Çiftgül'e, DATEM Müdür Yardımcısı Süreyya Emre Dumlu'ya, Yakutiye Gençlik Merkezi Müdürü Sayın Zülküf Yılmaz'a ve diğer bütün misafirlerimize teşekkür ediyoruz.

Sabancı İlkokulu bir kez daha öğrencilerini toprakla buluşturdu.

Ock

Okulumuz öğretmenlerinden Hülya METE ATİK'in kuruculuğunu yaptığı "my web 2.0 world" isimli e-Twinning projesinin çalışmalarına  öğrenci etkinlikleri ile başlandı.

Ock

Okulumuz öğretmenleri Fatih CERRAH, Hülya METE ATİK, Canan ERTEKİN ve Seycan BAŞKAYA'nın yürüttüğü "Bilim Sanat Atölyem" isimli projeye başlandı. Yurt içi ve yurt dışı ortakları bulunan projemizin çalışmaları öğrencilerimizin yaptığı etkinlikler ile  devam etmektedir.

Ock

Okulumuz 4/C sınıfı öğretmeni Hülya METE ATİK ve öğrencilerimizin  "Parkinson Son Değil " isimli TEKNOFEST projesi kabul edildi.

Ock

Okulumuz öğretmenlerinden, Hülya METE ATİK, M.Serap İRMAK, Seycan BAŞKAYA, Canan ERTEKİN ve Nergiz YOLADI okul müdürümüz FAtih CERRAH başkanlığında ilk toplantısını yaparak e-Güvenlik çalışmalarına başladı.

Ock

Okulumuz öğrencilerine güvenli internet kullanımı etkinlikleri yaptırıldı.

Ock

Okulumuz öğrencilerine teknoloji bağımlılığı ve siber zorbalık konularında rehber öğretmenlerimiz tarafından bilgilendirme semineri verildi.