ERZURUM / YAKUTİYE - Sabancı İlkokulu

Ock

Okulumuz öğrencilerine güvenli internet kullanımı etkinlikleri yaptırıldı.

Ock

Okulumuz öğrencilerine teknoloji bağımlılığı ve siber zorbalık konularında rehber öğretmenlerimiz tarafından bilgilendirme semineri verildi.

Ock

Okulumuz , aralarında ülkemizin de bulunduğu Brüksel Merkezli  34  Avrupa Ülkesinin Eğitim Bakanlıklarının  üye olduğu Avrupa Okul Ağı ( Europen Schoolnet) tarafından, okulları ve öğrencileri internetin zararlarından korumak amacıyla uygulamaya konulan ''eSafety Label ''( Güvenli İnternet Etiketi ) almaya  hak kazanmıştır.

ıron( No Label) , Bronze, Silver ve  Gold Label olarak kategorilendirilen sistemde ilk aşamada Bronze Label etiketi almıştır.

Uluslararası  geçerliliği olan bu etiketin amacı , okullara uluslararası platformlarda öncelik ve prestij kazandırmaktadır.Etiket için Tıklayınız

Ock

Okulumuz idareci ve öğretmenlerinden oluşan e-güvenlik kurulu toplantısı yapılarak e-güvenlik konularında yapılacak güncellemeler karara bağlandı.

Ock

Aile-okul eğitimleri kapsamında okulumuzda veli eğitimleri yapıldı.Eğitimlerde Siber zorbalık, Teknoloji bağımlılığı konularında bilgiler verildi.

Ock

KEYİFLİ OKUL ATÖLYEM " ÇİFT KANATLI ÇOCUKLAR"

Etwinning projesi kapsamında okulumuz 4-D sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri İlmin Takım çalışmalarını dönem sonunda bitiriyorlar.